Walther KK300 Alutec

Tijdelijk uitverkocht

Mail mij
Stuur mij een email zodra dit artikel weer in voorraad is
De Walther KK300 Alutec is geschikt voor de schietsport. Dit klein kaliber geweer beschikt over een uitgebreide verstelbare kolf. Het schouderstuk, het wangstuk en de grip zijn uitgebreid verstelbaar. Bijna alle mogelijke verstellingen kunnen tijdens het schieten in de houding gebeuren vanwege de goede verstel mogelijkheid. De Walther KK300 Alutec wordt geleverd met een Walther match diopter, centra tunnelkorrel, MEC handstop, MEC schouderhaak en een stevige koffer.
$ 2.435,20
Incl. BTW $ 2.946,60 (alleen binnen EU)

Bij bestelling van dit artikel dient u een kopie van uw Nederlands verlof of jachtakte op te sturen. Hierna sturen wij u per email een optiebon toe met de door u benodigde gegevens om door middel van een door u ingevuld WM3 formulier een WM2 formulier te verkrijgen. Bij de overdracht van dit artikel hebben wij een aantal gegevens nodig van uw geldig identiteitsbewijs. U dient dus tevens een kopie van uw geldig identiteitsbewijs naar ons op te sturen. Deze kunt u ons e-mailen of per post opsturen.

Heeft u nog geen verlof/jachtakte en wordt dit uw eerste aanvraag dan kunt u dit aangeven bij de bestelling. U dient dan alleen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs op te sturen.

Nadat u het WM2 formulier heeft verkregen dient u dit artikel persoonlijk in de winkel af te halen. Dit artikel wordt niet verstuurd.

Specificaties
Artikelnummer:
C3185
Merk:
Walther
Status:
Nieuw
Kaliber:
.22 LR
Systeem:
Enkelschots grendelsysteem
Gewicht (gram):
6230
Looplengte (mm/inch):
650/25.6
Totale lengte (mm):
1200
Kolf materiaal:
Aluminium
Gripmaat:
M
Kolf:
Links, Rechts
Montage rail:
Dovetail (11mm)
Extra's:
Koffer
Toon alle specificaties
Aanbevolen accessoires
Vergelijkbare producten
Anschutz 1903

Anschutz 1903

$ 1.098,05

$ 975,05

Walther KK300 Black Tec
Walther KK500-M Expert
Walther KK500-E Expert
 
Reviews

Geef hier uw mening over dit product en Krale-schietsport.nl Schrijf een review